Startpagina Vacatures Aanmelden Aanmelden
advertentie
Omhoog vallen bestaat niet.
En zéker niet in Google!
Écht hoog in Google,
met een website die wérkt!
Webites en webshops:
• Hoog in Google
• Geschikt voor mobiel
• Optimale conversie
• Modernste technieken
• Eenvoudig onderhouden
• 100+ Referenties
• Verrassend betaalbaar..!
Dé websitebouwer van
Hengelo e.o.
www.hobo-online.nl

Pedicure Anke


Gecertificeerd Provoet Pedicure - Ook voor diabetici

Adres en contactgegevens:


Julia Culpstraat 22

7558 JA  Hengelo

Tel: 074 - 242 34 80

pedicureanke@gmail.com

www.pedicureanke.tk

Openingstijden:Behandeling uitsluitend

op afspraak


Misschien bent u bekend met een pedicure, of misschien bent u nog nooit bij een pedicure geweest, maar heeft u wél voetklachten. In beide gevallen bent u op het juiste adres. Veel mensen hebben klachten en  / of pijn aan hun voeten, terwijl een pedicure dit vaak kan voorkomen of verzachten.


Provoet pedicure

Als professioneel pedicure / voetverzorgster ben ik aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. Deze brancheorganisatie stelt hoge eisen aan haar leden. Bij een pedicure die aangesloten is bij ProVoet is gedegen kennis, professionaliteit, kwaliteit en hygiëne gegarandeerd!! Mijn praktijk is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Enschede.


Gecertificeerd voor diabetici

Mensen met diabetes verdienen vanwege de medische indicatie aangepaste zorg. Doordat ik de benodigde cursussen daarvoor met succes heb afgerond zijn ook diabetesvoeten bij mij in goede handen. Meestal kunnen mensen met diabetes kostenloos naar een gecertificeerd pedicure (klik op het linkje aan de linkerzijde van deze pagina)


Gratis advies

Behalve behandelingen geef ik ook adviezen. Adviezen zijn altijd kosteloos. In mijn praktijk verkoop ik producten van Gehwol en Samenwerkende Pedicures: dit zijn topproducten als het om voetverzorging gaat. Bezoek aan mijn praktijk voor advies of voor de aanschaf van producten is altijd mogelijk, maar graag wel op afspraak.