Startpagina Vacatures Aanmelden Aanmelden
advertentie
Omhoog vallen bestaat niet.
En zéker niet in Google!
Écht hoog in Google,
met een website die wérkt!
Webites en webshops:
• Hoog in Google
• Geschikt voor mobiel
• Optimale conversie
• Modernste technieken
• Eenvoudig onderhouden
• 100+ Referenties
• Verrassend betaalbaar..!
Dé websitebouwer van
Hengelo e.o.
www.hobo-online.nl

Hartgerink Interieurbouw


Maatwerk Keukens - Interieurs - Meubels - Kasten

Adres en contactgegevens:


Nijhuisbinnenweg 14

7554 RH  Hengelo

Tel: 06 - 12 332 263

info@hartgerink-interieurbouw.nl

www.hartgerink-interieurbouw.nl

Bereikbaarheid:Wij zijn bereikbaar via

bovenstaand telefoonnummer


Eén van de eerste dingen die u opvalt wanneer u ergens binnenkomt is ongetwijfeld het interieur. Of het nu bij u thuis, op het kantoor of in een winkel is, de inrichting zegt veel. Niet alleen over de ruimte zelf, maar vooral ook over de mensen erachter. Wij van Hartgerink Interieurbouw zijn er om ervoor te zorgen dat die eerste indruk positief is en u het imago geeft dat u ook wilt uitstralen.


Sinds 2002 maken wij interieurs waarvan er geen twee aan elkaar gelijk zijn. Ieder interieur is een combinatie van creativiteit, vakmanschap, hoogwaardige materialen, functionaliteit en stijl. Alles is daarbij bespreekbaar, want het interieur wordt voor niemand anders dan u gemaakt.


Optimaal gebruik maken van de ruimte in de keuken? Kies dan voor een maatwerk keuken. De keuken wordt geheel op maat gemaakt waardoor elke centimeter benut wordt. Maatwerk en ergonomie gaan hand in hand. De keuken is op gebruiksgemak en comfort gerealiseerd zodat het werken in de keuken vergemakkelijkt wordt.


Om een maatwerk keuken praktisch in te richtten is het goed een stappenplan te volgen bij de bouw. Wanneer u meer informatie wenst, maak dan gerust een afspraak of neem vrijblijvend contact op met ons.