Startpagina Vacatures Aanmelden Aanmelden
advertentie
Omhoog vallen bestaat niet.
En zéker niet in Google!
Écht hoog in Google,
met een website die wérkt!
Webites en webshops:
• Hoog in Google
• Geschikt voor mobiel
• Optimale conversie
• Modernste technieken
• Eenvoudig onderhouden
• 100+ Referenties
• Verrassend betaalbaar..!
Dé websitebouwer van
Hengelo e.o.
www.hobo-online.nl

Bike Totaal Leenders


Fietsenwinkel - Fietsenmaker

Adres en contactgegevens:


Pasmaatweg 40

7556 PH  Hengelo

Tel: 074 - 291 43 55

Fax: 074 - 250 03 91

info@leendersbiketotaal

www.leendersbiketotaal.nl

Openingstijden:Ma:

Di:

Wo:

Do:

Vr:

Za:

Zo:

Gesloten

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 21.00

09.00 - 18.00

09.00 - 17.00

Gesloten


Aangesloten bij een landelijke organisatie

Leenders Bike Totaal maakt deel uit van de Bike Totaal tweewielerspecialistengroep. Een organisatie met strenge toelatingscriteria en circa 180 aangesloten winkels in Nederland. Service en vakmanschap staan altijd op een hoog niveau, waardoor u bij een Bike Totaal tweewielerspeciaalzaak altijd het beste mag verwachten.


Assortiment A-merken

Leenders Bike Totaal heeft een uitgebreid assortiment kwaliteitsfietsen en accesoires. De bekende A-merken als Batavus, Gazelle, Giant, Koga Miyata, Sparta, Cube, Trek, Haibike en Loekie worden in onze winkel verkocht. Daarnaast is Bike Totaal exclusief dealer van het bekende fietsmerk Raleigh.


Deskundig advies van servicegericht personeel

Een perfect bij u passende fiets is soms lastig te vinden. De specialisten van Leenders Bike Totaal helpen u graag perfect in het zadel.


Een fiets op maat en bodyscanning crm

Iedereen is anders en elk lichaam is uniek. Des te moeilijker is het om de juiste fiets te vinden. Welk model is geschikt voor u? En wat is uw beste zithouding, zodat u klachten aan schouders, polsen, rug, nek en knieën kunt voorkomen? Met Bike Totaal Body Scanning CRM wordt u snel opgemeten zonder daarbij te worden aangeraakt. Samen met uw persoonlijke voorkeuren berekent het Body Scanning CRM systeem dab de juiste ergonomische instelling, zodat wij u de beste passende fiets kunnen aanmeten.


Professionele werkplaats

De vakmensen van Leenders Bike Totaal zijn erop getraind om kleine beginnende gebreken aan uw fiets op te merken, zodat dure reparatues kunnen worden voorkomen. Daarnaast kan Leenders u helpen met advies, diverse onderhoudsmiddelen en gereedschap.


Leenfiets bij ingrijpende reparaties

Onverhoopt een ingrijpende reparatie? Niet leuk. Maar wel fijn, dat er bij de professionele werkplaats van Leenders Bike Totaal altijd een goede leenfiets voor u klaar staat.


Mogelijkheid voor een bedrijfsfietsenplan

De overheid heeft woon-werkverkeer op de fiets met diverse regelingen fiscaal aantrekkelijk gemaakt. Leenders Bike Totaal maakt de "fiets van de zaak" nog boeiender. Leuk voor u, maar ook voor uw werkgever. Vraag erna in de winkel.


Verzekeren geen probleem

Het gebruik van een goed slot beperkt weliswaar het risico op diefstal, maar 100% zekerheid geeft dit niet. Met de Bike Totaal fietsverzekering hoeft u zich daar 2, 3 of 4 jaar geen zorgen over te maken. Vraag in de winkel naar de brochure met tarieven.


Flexibele betaalmogelijkheden

Heeft u net uw favoriete fiets gevonden, is het geld nog niet binnen. Wel zo handig dat u bij Leenders Bike Totaal op een goede manier flexibel kunt betalen.


Cadeaubonnen

De Bike Totaal cadeaubon van 5, 10, 25 of 50 euro kunt u kopen en inleveren bij alle tweewielerspeciaalzaken die bij Bike Totaal zijn aangesloten.