Startpagina Vacatures Aanmelden Aanmelden
advertentie
Omhoog vallen bestaat niet.
En zéker niet in Google!
Écht hoog in Google,
met een website die wérkt!
Webites en webshops:
• Hoog in Google
• Geschikt voor mobiel
• Optimale conversie
• Modernste technieken
• Eenvoudig onderhouden
• 100+ Referenties
• Verrassend betaalbaar..!
Dé websitebouwer van
Hengelo e.o.
www.hobo-online.nl

Rob Nobbenhuis Bestratingen


Bestratingen en Grondwerk

Adres en contactgegevens:Mob: 06 - 10 748 246

info@robnobbenhuisbestrating.nl

www.robnobbenhuisbestrating.nl

Bereikbaarheid:Wij zijn bereikbaar via bovenstaande telefoonnummer


Rob Nobbenhuis Bestrating is gespecialiseerd in aanleg van duurzame (sier)bestrating. Als professioneel bestratings bedrijf werken wij met de nieuwste technieken zodat wij snel en veilig kunnen bestraten.


Bestrating

Als u zelf een ontwerp heeft gemaakt voor de aanleg van uw voortuin, achtertuin of oprit zullen wij dit met u doornemen of in gezamelijk overleg een ontwerp maken. Hetzelfde geldt voor de te gebruiken stenen. Wij zullen u graag adviseren welke materialen u het beste kunt gebruiken, maar uiteindelijk bepaalt u zelf. Gedurende de aanleg zullen wij u op de hoogte houden van de voortgang en eventuele problemen bespreken.


Grondwerk

Wij kunnen voor u de oude bestrating eruit halen en de voorbereiding treffen voor de aanleg van de nieuwe bestrating. Dus het afgraven en afvoeren van oude grond en aanvoer en opleggen van nieuwe. U kunt dit ook zelf doen (wat uiteraard goedkoper is).


Levering van alle materialen

Wij kunnen voor u de aan- en afvoer van stenen regelen en alle verdere in het ontwerp besproken materialen. Tevens zorgen wij voor containers voor aanvoer en afvoer van zand. Na afloop zorgen wij voor een correcte afvoer van alle restmaterialen