Startpagina Vacatures Aanmelden Aanmelden
advertentie
Omhoog vallen bestaat niet.
En zéker niet in Google!
Écht hoog in Google,
met een website die wérkt!
Webites en webshops:
• Hoog in Google
• Geschikt voor mobiel
• Optimale conversie
• Modernste technieken
• Eenvoudig onderhouden
• 100+ Referenties
• Verrassend betaalbaar..!
Dé websitebouwer van
Hengelo e.o.
www.hobo-online.nl

B & O Bestratingen


Bestrating - Grondwerk - Rioolwerk - Tuinaanleg

Adres en contactgegevens:


August Vördingstraat 52

7558 AJ  Hengelo

Tel: 074 - 278 26 08

Mob: 06 - 22 214 569

Mob: 06 - 25 048 132

info@bestrating-hengelo.nl

www.bestrating-hengelo.nl

Openingstijden:Wij zijn bereikbaar op bovenstaande telefoonnummers


B&O Bestratingen is een jong bedrijf dat sinds enkele jaren actief is in de bestratings en hovenierssector. Het bedrijf wordt gerund door Peter van den Broek en Remon Ottink. B&O staat voor de eerste letters van onze achternamen van den Broek en Ottink.


Wij kunnen u met allerlei werkzaamheden in en om de tuin van dienst zijn bij zowel particulier als bedrijf. Onze kracht zit hem in dat wij alles voor u verzorgen van A tot Z. U hoeft dus alleen maar uw wensen kenbaar te maken en wij regelen de rest. Dit houdt in dat u voorafgaand een offerte heeft ontvangen van ons en hierop staat vermeld wat wij doen en leveren voor een aangenomen bedrag.


Dit kan variëren van het leveren van een kuub zand tot het aanleggen van een volledige nieuwe tuin volgens een plan ontwerp in overleg met u.


Tevens kunt u bij ons terecht voor schuttingen, tuinhuisjes, graszoden, rioolwerkzaamheden, werkzaamheden met minigraver en uiteraard ook herbestratingen. Kortom voor alle voorkomende werkzaamheden in en om de tuin bent u bij ons aan het juiste adres.


De volledige bedrijfsvoering hebben wij in eigen hand waardoor de lijnen zeer kort zijn. Dit resulteert in een persoonlijk contact en zeer scherpe offertes doordat er geen duur kantoorpersoneel aanwezig is. Uiteraard geven wij garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.