Startpagina Vacatures Aanmelden Aanmelden
advertentie
Omhoog vallen bestaat niet.
En zéker niet in Google!
Écht hoog in Google,
met een website die wérkt!
Webites en webshops:
• Hoog in Google
• Geschikt voor mobiel
• Optimale conversie
• Modernste technieken
• Eenvoudig onderhouden
• 100+ Referenties
• Verrassend betaalbaar..!
Dé websitebouwer van
Hengelo e.o.
www.hobo-online.nl

Banketbakkerij Gustaf


Taarten - Gebak - Broodjes - Relatiegeschenken

Adres en contactgegevens:


Krabbenbosweg 29

7555 EC  Hengelo

Tel: 074 - 291 32 01

info@gustaf.nl

www.gustaf.nl

Openingstijden:Ma:

Di:

Wo:

Do:

Vr:

Za:

Zo:

Gesloten

08.00 - 17.30

08.00 - 17.30

08.00 - 17.30

08.00 - 17.30

08.00 - 17.00

Gesloten


Je likt je vingers erbij af!


Bij Banketbakkerij Gustaf, betreedt u de lekkere wereld van gebakjes, koekjes, taartjes, chocolaatjes, bonbons en nog veel meer! In onze banketbakkerij creëren onze banketbakkers, met veel enthousiasme en liefde voor het vak, overheerlijke producten.


In Hengelo en omstreken is Banketbakkerij Gustaf inmiddels een begrip met twee winkels en een luxe lunchroom gevestigd in het centrum van Hengelo, waar u onder het genot van een vers kopje koffie, espresso of cappuccino kunt genieten van onze lekkernijen.


Vanwege onze uitstekende kwaliteit weten ook bedrijven en horeca de weg naar Gustaf te vinden. Voor een taart met logo, bonbons, een jubileumtaart, een mooie bruidstaart, gebak voor een verjaardag of voor feesten en partijen. Daarnaast kunnen wij ook bedrijfskantines en horeca voorzien van overheerlijke saucijzenbroodjes, croissantjes, krentenbollen, gebak en nog vele andere mogelijkheden.


Door onze korte communicatielijnen zijn we flexibel en kunnen we letterlijk vandaag inspelen op uw wensen van morgen. Kortom; Gustaf is uw banketbakkerij voor zowel groot- als kleinverbruik. Graag nodigen wij u uit in één van onze winkels of de lunchroom of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor u of uw bedrijf. We staan graag voor u klaar.


Bekijk hier een 360 graden foto van onze zaak