Startpagina Vacatures Aanmelden Aanmelden
advertentie
Omhoog vallen bestaat niet.
En zéker niet in Google!
Écht hoog in Google,
met een website die wérkt!
Webites en webshops:
• Hoog in Google
• Geschikt voor mobiel
• Optimale conversie
• Modernste technieken
• Eenvoudig onderhouden
• 100+ Referenties
• Verrassend betaalbaar..!
Dé websitebouwer van
Hengelo e.o.
www.hobo-online.nl

Centrum voor Acupunctuur

en Chinese kruiden

Adres en contactgegevens:


Breemarsweg 219

7553 HJ  Hengelo

Tel: 074 - 290 95 80

www.acupunctuur-centrum.nl

Openingstijden:Behandeling uitsluitend op afspraak. Verwijzing van huisarts of specialist is niet noodzakelijk


Het Centrum voor Acupunctuur & Chinese Kruiden is opgericht door Alex Tiemes en heeft zich ten doel gesteld de Traditionele Chinese Geneeskunde in te zetten in de verschillende lijnen van de Nederlandse gezondheidszorg. Men kan op verwijzing van een arts (huisarts of specialist) een consult nemen, maar dit kan ook op eigen initiatief. Ondanks het verschil in visie van een regulier opgeleide arts en van de Chinees geneeskundige, is een goede communicatie zeer belangrijk. De patiënt en zijn klacht zijn van primair belang en deze patiënt dient zo goed mogelijk behandeld te worden. Hiervoor is een goede samenwerking essentieel.


Alex Tiemes is oorspronkelijk begonnen als Fysiotherapeut en heeft zich na diverse specialisaties gericht op de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Nadat de studie Cum Laude werd afgerond, heeft hij 8 jaar Chinese Geneeskunde gedoceerd aan het gerenommeerde Anglo-Dutch Institute for Oriental Medicine.


Na beëindiging van het docentschap werd het Centrum voor Acupunctuur & Chinese Kruiden opgericht en deze groeide uit tot de vorm zoals hij dat voor ogen had en nog steeds heeft: een snelle en adequate toegankelijkheid tot de Traditionele Chinese Geneeskunde. Bij de Hwa To University for Traditional Chinese Medicine (zie "links") is 15 jaar gedoceerd in verschillende jaargangen in het onderwijs in de Chinese Geneeskunde, maar meestal in de eindexamenjaren.